• Mijn peuterbijbel - Melanie van de Peut, Michel de Boer 9789089121950

Mijn peuterbijbel van Melanie van de Peut en Michel de Boer

Mijn Peuterbijbel is een verrassend en verzorgd voorleesboek. Want wat kunnen peuters ook verrassend uit de hoek komen! In hun wereld is alles mogelijk en dat delen ze graag met de mensen om hen heen. In hun eigen tempo ontdekken peuters de wereld van taal, kleuren, vormen, dieren, muziek en emoties. Juist daarom is voorlezen aan kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar zo belangrijk. Voor de algemene ontwikkeling, maar ook omdat het een moment van persoonlijke aandacht is.

Bij het maken van Mijn Peuterbijbel is dit een van de uitgangspunten geweest. Dit product brengt een ruim aanbod van bijbelverhalen in beeld, waarbij auteur Melanie van der Peut heeft gezocht naar raakvlakken met de ontwikkeling van peuters. In alle verhalen zitten verschillende elementen waarbij het kind actief betrokken wordt. De illustraties van Michel de Boer spelen in op herkenbare emoties en bevatten elk een zoekopdracht, iets wat kinderen direct oppakken.

Dit is de eerste peuterbijbel van Nederlandse bodem, en bevat ruim 50 verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. Een waardevol boek om op een vast moment samen uit te lezen.


Nog geen beoordelingen voor dit product

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Mijn peuterbijbel - Melanie van de Peut, Michel de Boer

  • € 26,50Gerelateerde producten

Mijn kleine peuterbijbel - Melanie van de Peut, Michel de Boer

Mijn kleine peuterbijbel - Melanie van de Peut, Michel de Boer

Mijn kleine peuterbijbel van Melanie van de Peut en Michel de BoerMijn kleine Peuterbijbel is een pe..

€ 9,95

Tags: Mijn peuterbijbel, Melanie van de Peut, Michel de Boer